menu
close

Ruim baan voor Kreeklaan

Wonen met de zilte zeelucht in je neus en de wind in je haren? Dat kan binnenkort aan de Kreeklaan, aan de groene rand van ’s-Gravenzande!

Op de locatie van de vroegere mavo-school realiseert Weboma een intiem en fijn project ‘Kreeklaan’. Niet alleen het strand maar ook het gezellige centrum liggen praktisch om de hoek. Op de locatie komen vier tweekappers en acht eengezinswoningen. De woningen die in jaren ’30 stijl gerealiseerd worden variëren in zowel grootte als uitvoering. Kies jij voor een comfortabele en voordelige tussenwoning, een royale hoekwoning met dwarskap of een riante tweekapper?

 

Op loopafstand van je woning aan de Kreeklaan kun je op de Strandweg buslijn 31 richting Den Haag of Hoek van Holland pakken. Met de auto rijd je via de N220 in zuidoostelijke richting naar Westerlee en de veiling in De Lier. Hier bevindt zich de aansluiting op de A20 richting Rotterdam. Via de N211 rijd je in noordoostelijke richting, via Poeldijk en Wateringen, naar de aansluiting op de A4 richting Schiedam/Rotterdam of Den Haag/Amsterdam.

Afbeelding